PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 72, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2018
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 72, nr 4
artykuł:
Bezpośrednie inwestycje zagraniczne w Polsce i inwestycje polskich firm za granicą
(
Ambroziak Ł.
), s. 2--6
artykuł:
Żywnościowe innowacje produktowe. Międzynarodowe trendy
(
Figiel S.
), s. 8--11
artykuł:
GMO w uprawach i żywności. Nowa ustawa o GMO
(
Wrześniewska-Wal I.
), s. 12--14
artykuł:
Zastosowanie ozonu w produkcji bezpiecznej żywności
(
Trząskowska M.
,
Cieślicki B. J.
), s. 16--20
artykuł:
Technologie mikrokapsułkowania – nowe trendy
(
Kawka D.
,
Dłużewska E.
,
Maszewska M.
), s. 24--27
artykuł:
Homogenizacja wysokociśnieniowa w przemyśle spożywczym
(
Szczepańska J.
,
Marszałek K.
,
Skąpska S.
), s. 28--30
artykuł:
Pieczywo bezglutenowe wyzwania technologiczne
(
Różańska M.
,
Mildner-Szkudlarz S.
), s. 32--35
artykuł:
Akceptacja konsumencka żywności utrwalanej innowacyjnymi metodami
(
Kruszewski B.
,
Kalisz S.
,
Grobelna A.
), s. 36--38
artykuł:
Minikiwi – nowy, cenny surowiec dla przemysłu spożywczego
(
Bialik M.
,
Gondek E.
,
Wiktor A.
,
Latocha P.
,
Witrowa-Rajchert D.
), s. 39--43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.