PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 48
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Morskiego w Gdyni
Rocznik
2003
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 48
artykuł:
Segmentacja konsumentów i klientów a jakość usług cateringowych
(
Bilska B.
,
Świątkiewicz M.
,
Krajewski K.
), s. 5--13
artykuł:
Nieuczciwa konkurencja a wybrane aspekty psychologii klienta
(
Świątkowska M.
), s. 14--22
artykuł:
Wpływ organizacji i promocji w miejscu sprzedaży na zachowania konsumentów na rynku słodyczy
(
Świątkowska M.
,
Tul-Krzyszczuk A.
,
Kryńska U.
), s. 23--27
artykuł:
Jakość żywności w polskim systemie akredytacji i certyfikacji
(
Chabiera J.
), s. 28--37
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.