PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 11-12
Czasopismo
Laboratorium - Przegląd Ogólnopolski
Wydawca
ELAMED Media Group
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 11-12
artykuł:
Kontrola żywności - wybór metody badawczej a wymagania klienta
(
Zachara A.
,
Habryka C.
,
Juszczak L.
), s. 14--16
artykuł:
Bezpieczna żywność w świetle prawa
(
Paszkowska M.
), s. 17--19
artykuł:
Komory biologiczne - klasyfikacja i stosowanie
(
Majka M.
), s. 20--23
artykuł:
Adrenoleukodystrofia sprzężona z chromosomem X
(
Kozłowski P.
,
Czyżewska E.
,
Bobilewicz D.
), s. 28--32
artykuł:
Diagnostyka inwazyjnych zakażeń Streptococcus pyogenes
(
Szczypa K.
), s. 37--40
artykuł:
Badania wymywalności substancji szkodliwych ze zużytych mas odlewniczych
(
Grabowska B.
), s. 41--44
artykuł:
Zastosowanie bakteriofagów i enzymów fagowych w produkcji żywności
(
Drulis-Kawa Z.
,
Maciejewska B.
,
Olszak T.
), s. 46--50
artykuł:
Zastosowanie luminometrii do wykrywania biofilmów w przemyśle spożywczym
(
Kręgiel D.
,
Antolak H.
), s. 51--54
artykuł:
Teoria stabilności żywności
(
Pycia K.
), s. 55--57
artykuł:
Perfluorowane związki organiczne w środowisku
(
Michalski R.
), s. 58--60
artykuł:
Surowce roślinne oraz zawarte w nich substancje aktywne biologicznie
(
Banach M.
,
Płowińska K.
), s. 62--64
artykuł:
Wodne epidemie - zagrożenia popowodziowe
(
Guz-Regner K.
), s. 70--74
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.