PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 1
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
2020
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 1
artykuł:
Studying moisture content of sponge cake products stored in various conditions, containing different leavening agent®
(
Kowalska Małgorzata
,
Czerwiec Milena
,
Paździor Magdalena
), s. 5--13
artykuł:
Impact of the Grating Thickness on the Quality of Potato Pancakes®
(
Dąbrowska-Molenda Monika
,
Szwedziak Katarzyna
,
Stadnyk Igor
,
Dusza Justyna
,
Kotysz Dominika
), s. 14--19
artykuł:
Właściwości sorpcyjne wybranych mąk niechlebowych®
(
Pałacha Zbigniew
,
Rasiński Paweł
), s. 20--27
artykuł:
The method of mathematical shape modelling for the use of the design of biodegradable vessels ®
(
Mieszkalski Leszek
,
Tucki Karol
,
Kuric Ivan
), s. 28--38
artykuł:
Types of lactose -free products and their availability on the Polish market ®
(
Świąder Katarzyna
,
Kulawiak Marzena
,
Chen Yen-Po
), s. 39--45
artykuł:
The influence of fermentation temperature on the growth of yeast biomass in beer produced on an industrial scale ®
(
Kucharczyk Krzysztof
,
Tuszyński Tadeusz
,
Żyła Krzysztof
), s. 46--50
artykuł:
The use of apple and beetroot juices to osmotic dehydration of apples ®
(
Kowalska Hanna
,
Kowalska Jolanta
,
Masiarz Ewelina
,
Maziarz Samanta
,
Pochitskaya Irina
), s. 51--57
artykuł:
The stability of vitamin C in model salads prepared from tomatoes with fresh cucumber ®
(
Waszkiewicz-Robak Bożena
,
Kulik Klaudia
,
Biller Elżbieta
), s. 58--62
artykuł:
Effect of the type of flour on the quality characteristics of the pancake batter ®
(
Dąbrowska-Molenda Monika
,
Szwedziak Katarzyna
,
Dolezal Petr
,
Koloch Kamila
,
Kotysz Dominika
), s. 63--67
artykuł:
Assessment of selected culinary quality traits of carcasses of slaughter chicken from the intensive and ecological housing system®
(
Augustyńska-Prejsnar Anna
,
Ormian Małgorzata
,
Lechowska Jadwiga
), s. 68--73
artykuł:
Ocena możliwości produkcji fermentowanego soku z buraka ćwikłowego z dodatkiem szczepów bakterii probiotycznych i potencjalnie probiotycznych rodzaju Lactobacillus®
(
Sionek Barbara
), s. 74--81
artykuł:
Mycotoxins in beer®
(
Klimczak Krystian
,
Cioch-Skoneczny Monika
), s. 82--89
artykuł:
The role of ingredients contained in fish and fish products in hashimoto disease®
(
Lachowicz Katarzyna
,
Stachoń Małgorzata
,
Kołota Aleksandra
), s. 90--102
artykuł:
Creative element of the system civilization development structure®
(
Dutkiewicz Daniel
,
Słowiński Bronisław
), s. 103--109
artykuł:
Selected pro-healthy food products in male reproduction®
(
Stachoń Małgorzata
,
Kołota Aleksandra
,
Lachowicz Katarzyna
), s. 110--120
artykuł:
Analiza stosowania substancji dodatkowych w przetworzonych produktach ekologicznych®
(
Biller Elżbieta
,
Waszkiewicz-Robak Bożena
,
Obiedziński Mieczysław
,
Boselli Emanuele
,
Grzymała Katarzyna
), s. 121--127
artykuł:
Characteristic of phenolic compounds of beer and the influence of production process on antioxidant properties®
(
Kołota Aleksandra
,
Lachowicz Katarzyna
,
Stachoń Małgorzata
), s. 128--138
artykuł:
Potential natural sources of tocopherols and tocotrienols and possibilities their use in the food industry®
(
Szewczyk Kacper
), s. 139--147
artykuł:
Technological ingredients and nutritional value of gluten free bread®
(
Rachtan-Janicka Joanna
,
Hassa Paulina
), s. 148--159
artykuł:
The influence of genetic factors and pre-slaughter handling on the quality of poultry meat®
(
Sałek Piotr
), s. 160--169
artykuł:
Modified production of fish feed based on fish meal analogues®
(
Fatychov Yuri
,
Dowgiałło Andrzej
), s. 170--172
artykuł:
Varieties of date palm fruits (Phoenix dactylifera L.), their characteristics and cultivation ®
(
Świąder Katarzyna
,
Białek Karina
,
Hosoglu Isleten
), s. 173--179
artykuł:
Business development inspired by the heritage of the local food product®
(
Szymańska Małgorzata
), s. 180--184
artykuł:
The marketing communication innovations in relations with customers of catering enterprises – case of Poland®
(
Tul-Krzyszczuk Agnieszka
,
Gębski Jerzy
,
Jeznach Maria
,
Maciąg Agnieszka
), s. 185--194
artykuł:
The use of corporate social responsibility in shaping the image and competitive advantage of dairy enterprises in Poland®
(
Wiza Paulina
), s. 195--202
artykuł:
Developmental needs of the polish agri-food sector and the proposed actions under the common agricultural policy of the European Union®
(
Gruchelski Marek
,
Niemczyk Józef
), s. 203--211
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.