PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 71, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 71, nr 11
artykuł:
Marnotrawienie żywności w Unii Europejskiej. Aspekt ekonomiczny
(
Kwasek M.
), s. 2--5
artykuł:
Wody butelkowane dlaczego rośnie ich spożycie?
(
Gątarska A.
,
Garbowska B.
,
Radzymińska M.
), s. 6--9
artykuł:
Konsumpcja pieczywa a substytuty produktowe
(
Zielińska M.
), s. 10--13
artykuł:
Jakość mikrobiologiczna żywności w krajach Unii Europejskiej. Doniesienia RASFF
(
Maćkiw E.
,
Stasiak M.
,
Kowalska J.
,
Kucharek K.
), s. 16--19
artykuł:
Pleśnie w żywności trudny przeciwnik
(
Piotrowska M.
), s. 20--23
artykuł:
Czym jest żywność barwiąca?
(
Ziarno M.
,
Zaręba D.
), s. 24--27
artykuł:
Białka rzepaku możliwości wykorzystania w przemyśle spożywczym
(
Dłużewska E.
,
Florkowska A.
,
Maszewska M.
), s. 28--30
artykuł:
Ciemnienie bulw ziemniaka możliwości jego ograniczania
(
Wszelaczyńska E.
,
Pobereżny J.
,
Gościnna K.
,
Chmielewski J.
,
Łaba S.
), s. 31--34
artykuł:
Ekożywność - zdrowa żywność w XXI wieku?
(
Brodziak A.
,
Król J.
), s. 35--38
artykuł:
Nadciśnienie tętnicze krwi - problem społeczny XXI wieku
(
Cichocka A.
), s. 39--42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.