PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 67, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2013
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 67, nr 6
artykuł:
Pozycja polskiej żywności na rynku Czech i Słowacji
(
Ambroziak Ł.
), s. 2--8
artykuł:
Konkurencyjność przetwórstwa owocowo-warzywnego
(
Szczepaniak I.
), s. 10--14
artykuł:
Coraz mniejsza konkurencyjność sektora olejarskiego
(
Rosiak E.
), s. 16--19
artykuł:
Margaryna współczesne kierunki produkcji
(
Kramek K.
,
Glibowski P.
), s. 25--29
artykuł:
Naturalne dodatki w produkcji pieczywa
(
Cacak-Pietrzak G.
,
Ceglińska A.
,
Romankiewicz D.
), s. 30--33
artykuł:
Lignany funkcjonalny składnik żywności
(
Waszkowiak K
), s. 34--37
artykuł:
Cukrzyca typu 2. Cz. I. Epidemia naszych czasów
(
Cichocka A
), s. 38--40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.