PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 71, nr 7
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 71, nr 7
artykuł:
Ilościowe i jakościowe zmiany w konsumpcji żywności w Polsce
(
Świetlik K.
), s. 2--7
artykuł:
Przemysł rolno-spożywczy w Deklaracji Państw Grupy Wyszehradzkiej
(
Chyłek E. K.
), s. 8--11
artykuł:
Cyfryzacja łańcucha dostaw. Wspólne platformy integracyjne
(
Osmólski W.
), s. 12--16
artykuł:
Wybrane punkty ryzyka transportowanych produktów żywnościowych. System bezpieczeństwa
(
Sokołowski G.
), s. 17--18
artykuł:
Detekcja niepożądanych elementów metalowych w produktach spożywczych
(
Rząsa M. R.
), s. 19--22
artykuł:
Przeżywalność bakterii probiotycznych suszonych rozpyłowo w skali ćwierćtechnicznej
(
Krawczyńska W.
,
Sobecka K.
,
Mizielińska M.
,
Fedorowicz A.
,
Bartkowiak A.
,
Odrzywolska J.
,
Kiełczewski D.
), s. 24--26
artykuł:
Wybrane zastosowania dwutlenku węgla w przemyśle spożywczym
(
Janiszewska-Turak E.
,
Siersza D.
,
Hankus M.
,
Pałacha Z.
), s. 28--32
artykuł:
Raki słodkowodne w Polsce - potencjał surowcowy, wartości odżywcze, aspekty technologiczne
(
Śmietana N.
,
Panicz R.
,
Śmietana P.
), s. 33--36
artykuł:
Ryby jako źrodło narażenia człowieka na rtęć
(
Ćwieląg-Drabek M.
,
Rogala D.
,
Hajok I.
,
Dziubanek G.
), s. 38--41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.