Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Fruit and Ornamental Plant Research
2006
|
14
|
Suppl.2
|
Tytuł artykułu
Determination of phenolic compounds in apples and processed apple products
Autorzy
Markowski J.
,
Plocharski W.
Warianty tytułu
PL
Oznaczanie zwiazkow fenolowych w jablkach i przetworach z jablek
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
cloudy juice
Idared cultivar
apple sauce
determination
Szampion cultivar
juice
apple product
Jonagold cultivar
apple
Topaz cultivar
phenolic compound
processed apple product
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Fruit and Ornamental Plant Research
Rocznik
2006
Tom
14
Numer
Suppl.2
Opis fizyczny
p.133-142,fig.,ref.
Twórcy
autor
Markowski J.
Research Institute of Pomology and Floriculture, Pomologiczna 18, 96-100 Skierniewice, Poland
autor
Plocharski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c07a4bb4-59ba-4e32-a700-7045d3f78397
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.