PL
|
EN
Nowa wersja platformy jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
Czasopismo
Open Chemistry
Rocznik
2004
Tom
2
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Studies of the soluble part of oxidised coals
(
Pietrzak R.
,
Kozłowski M.
,
Wachowska H.
,
Yperman J.
), s. 278-289
artykuł:
Photo- and thermoinduced ring opening reaction of 2[(1,3,3-trimethylindoline-2(1H)-yliden)propen-1-yl]-3,3-dimethylindolino[1,2-b]-oxazolidine in polymer films
(
Petkov I.
,
Charra F.
,
Nunzi J.
,
Deligeorgiev T.
), s. 290-301
artykuł:
RuO4-mediated oxidation ofN-benzylated tertiary amines. Are amineN-oxides and iminium cations reaction intermediates?
(
Petride H.
,
Drãghici C.
,
Florea C.
,
Petride A.
), s. 302-322
artykuł:
Infinite octamolybdate chains cross-linked by paramagnetic iron (II) centers
(
Patrut A.
,
Nicoara A.
,
Margineanu D.
,
Koop M.
,
Kögerler P.
,
Bögge H.
,
Schmidtmann M.
), s. 323-333
artykuł:
Determination of selenium in infant foods using electrothermal atomic absorption spectrometry with direct slurry sample introduction
(
Baralkiewicz D.
,
El-Sayed U.
,
Filipiak M.
,
Gramowska H.
,
Mleczek M.
), s. 334-346
artykuł:
XPS Study of group IA carbonates
(
Shchukarev A.
,
Korolkov D.
), s. 347-362
artykuł:
Segregated network polymer/carbon nanotubes composites
(
Mierczynska A.
,
Friedrich J.
,
Maneck H.
,
Boiteux G.
,
Jeszka J.
), s. 363-370
artykuł:
Intermicellar material exchange in reverse micelles formed by ionic AOT and nonionic Igepal surfactants studied by means of pulse radiolysis. Influence of the temperature
(
Gębicki J.
), s. 371-387
artykuł:
Comparative study of structural stability in [NH4−n (CH3)n]2HgCl4 and in related compounds
(
Amami M.
,
Salah A.
), s. 388-401
artykuł:
Chemometric study of soil analysis data
(
Spanos T.
,
Simeonov V.
,
Tsakovski S.
,
Thiokas D.
), s. 402-416
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.