Nowa wersja platformy jest już dostępna.
Przejdź na https://bibliotekanauki.pl

PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | t. 15, z. 6, cz. 1 Organizacje wobec wyzwań XXI wieku | 207-217
Tytuł artykułu

Developments in Research on the Attitudes Poznań University of Economics Students

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
For several years we have watched worsening demographic situation of our country. Fever children are born and fewer people choose legalization of their relationships There are a lot of arguments to explain such a situation. Problem of appropriate work is worth special attention. It is hard for the young people to find decent job for decent salary. The main study objective is showing what kind of values are the most important in Poznan students' life. The study attempts to determine what, according to the youth's opinion, is the sense of life through the value identification. Usually there are several important ones, the rest remains complying. (original abstract)
Twórcy
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Bibliografia
  • Didier J., Jarosz K. (1996), Słownik filozofii, Książnica, Katowice.
  • Ignatczyk W. (2002), System wartości rodzinnych młodzieży polskiej końca XX wieku, AEP, Poznań.
  • Kloska G. (1982), Pojęcie, teoria i badanie wartości w naukach społecznych, PWN, Warszawa.
  • Kłoskowska A. (1972), Społeczne ramy kultury, PWN, Warszawa.
  • Marjański J. (1990), W poszukiwaniu sensu życia, KUL, Lublin.
  • Pająk J. (2007), Młodzież studencka jako kategoria socjologiczna, "Zeszyt Naukowy WSZ w Częstochowie", Częstochowa.
  • Slany K. (2002), Alternatywne formy życia małżeńsko-rodzinnego w ponowoczesnym świecie, Zakład Wydawniczy NOHOS, Kraków.
  • Śliwerski B. (red.) (1993), Kontestacje pedagogiczne, IMPULS, Kraków.
  • Wierzchosławski S., (1999), Demograficzne aspekty procesy starzenia się ludności polskiej, "Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny", Wydawnictwo Naukowe UAM, Poznań.
  • Wielka Encyklopedia Powszechna (1962), PWN, Warszawa, t. I.
  • Znaniecki F. (1976), Chłop polski w Europie i Ameryce, tom I, Ludowa Spółdzielnia Wydawnicza, Warszawa.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000171330113
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.