PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
13
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Wydawca
-
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
13
artykuł:
Wplyw wybranych czynnikow modyfikujacych na wlasciwosci skrobi ryzowej
(
Fortuna T.
,
Juszczak L.
,
Wabik M.
), s. 17-29
artykuł:
Modyfikacja skrobi za pomoca zwiazkow fosforu [praca przegladowa]
(
Fortuna T.
,
Roznowski J.
), s. 31-46
artykuł:
Zastosowanie otrab i maki z przemialu owsa nieoplewionego do wypieku chleba
(
Gambus H.
,
Gambus F.
,
Pisulewska E.
), s. 47-56
artykuł:
Antywirusowe i antybakteryjne wlasciwosci mleka z naturalnymi dodatkami
(
Grega T.
,
Sady M.
,
Wiechniak-Malek M.
), s. 57-62
artykuł:
Lepkosc mieszanin gumy owsianej z wybranymi polisacharydami
(
Gustaw W.
,
Achremowicz B.
,
Glibowski P.
,
Mleko S.
), s. 63-72
artykuł:
Struktura powierzchniowa ziarna skrobi
(
Juszczak L.
), s. 73-86
artykuł:
Zastosowanie kwasnej fosfatazy do oznaczania fosforu w skrobi ziemniaczanej i jej fosforanach
(
Kujawski M.
,
Liwoch M.
), s. 87-100
artykuł:
Zastosowanie kultur starterowych do produkcji chleba z maki pszenzytniej
(
Nowotna A.
,
Gambus H.
,
Mokwa G.
,
Cygankiewicz A.
,
Kurek J.
), s. 101-113
artykuł:
Wlasciwosci oszczypkow wytwarzanych metoda tradycyjna i zmodyfikowana
(
Paciorek A.
), s. 115-128
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.