PL
|
EN
Nowa wersja platformy jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
1992
Tom
6
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
Agrophysics in modern agriculture
(
Glinski J.
), s. 1-7
artykuł:
Effect of tillage tool geometry on soil porosity
(
Ijioma C. I.
), s. 9-17
artykuł:
Effects of acryhope and aquastore polymers on water regime and porosity in sandy soil
(
Helalia A. M.
,
El-Amir S.
,
Shawky M. E.
), s. 19-25
artykuł:
A comparison of three microaggregation indices with other tests of structural stability
(
Mbagwu J. S. C.
), s. 27-32
artykuł:
Soil temperature regime of an entisol in Thessaloniki, Greece
(
Goutsidou J.
,
Makrogiannis T.
,
Panayiotopoulos K.
), s. 33-42
artykuł:
Investigations and analyses of spatial variability of soil temperature
(
Usowicz B.
,
Walczak R.
), s. 43-53
artykuł:
Response of plantain to mulch on a tropical ultisol. Part I. Effect of different mulching materials on soil physical and chemical properties
(
Salau O. A.
,
Opara-Nadi O. A.
,
Swennen R.
), s. 55-65
artykuł:
The rheological model of silt clay loam
(
Oida A.
,
Triratanasirichai K.
), s. 65-76
artykuł:
Comparison of neutron moisture gauges with non-nuclear methods to measure field soil water status
(
Kirda C.
,
Reichardt K.
), s. 77-87
artykuł:
Energy levels of soil moisture and bioproductivity
(
Christov I. D.
), s. 89-94
artykuł:
Effect of green manure [Sesbania aculeata] on physical properties of soil and growth of wheat in rice-wheat and maize-wheat cropping systems
(
Boparai B. S.
,
Yadvinder-Singh
,
Sharma B. D.
), s. 95-101
artykuł:
Rapeseed damage as influenced by the dynamic load
(
Szot B.
,
Kutzbach H. D.
), s. 103-115
artykuł:
Shrinkage of malt bed during drying
(
Bala B. K.
), s. 115-117
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.