PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2007
Tom
55
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Temperatura ciasta
(
Piesiewicz H.
,
Zielinski M.
), s. 38
artykuł:
Przy pralinach u Leonidasa. Rzemioslo: Korowod pokolen
(
Klimek J.
), s. 44-45
artykuł:
Chocolate Technology 2006
(
Kita A.
), s. 56-57
artykuł:
Slodka, kaloryczna i jednoczesnie zdrowa, czyli kilka slow o czekoladzie
(
Nebesny E.
,
Zyzelewicz D.
), s. 58
artykuł:
Niepowtarzalny smak Yunnanu
(
Zawadzka-Ben Dor R.
), s. 74-75
artykuł:
Profesjonalna obsluga klienta w sklepie [2]
(
Jodlowska H.
), s. 76
artykuł:
BAKEPOL skazany na sukces
, s. 84
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.