Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na https://bibliotekanauki.pl

PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 10 |
Tytuł artykułu

Jakie zawartości azotanów są dopuszczalne w warzywach?

Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Numer
10
Opis fizyczny
s.8-9,tab.,fot.
Twórcy
autor
  • Instytut Warzywnictwa w Skierniewicach, Skierniewice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dc70b2d6-c73f-4d42-976a-c1565cb9840c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.