PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 71 | 02 |
Tytuł artykułu

Metody identyfikacji probiotyków w żywności. Wyzwania i problemy

Wydawca
-
Rocznik
Tom
71
Numer
02
Opis fizyczny
s.30-32,34-35,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW, Warszawa
autor
  • Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW, Warszawa
  • Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW, Warszawa
  • Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dc347094-42b3-4bcf-8488-1c7115d16687
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.