Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na https://bibliotekanauki.pl

PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 57 | 04 |
Tytuł artykułu

Nowa jakość krojenia – najnowsze rozwiązania i trendy

Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
57
Numer
04
Opis fizyczny
s.40-41,fot.
Twórcy
autor
  • Przegląd Piekarski i Cukierniczy, ul.Rakowiecka 36/251, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d01e152f-c664-4ae4-8c0c-073b84005f4f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.