Nowa wersja platformy jest już dostępna.
Przejdź na https://bibliotekanauki.pl

PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2002 | 46 | 07 | 26-27
Tytuł artykułu

Zmiany wlasciwosci fizykochemicznych surowcow roslinnych poddawanych procesowi ekstruzji. Czesc 2. Wartosc odzywcza teksturatow bialkowych

Autorzy
Wydawca
-
Rocznik
Tom
46
Numer
07
Strony
26-27
Opis fizyczny
s.26-27,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cf2c55cf-a53d-41f2-b5b6-d2b891c90751
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.