Nowa wersja platformy jest już dostępna.
Przejdź na https://bibliotekanauki.pl

PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2000 | 35 | 01 | 42-44
Tytuł artykułu

Mozliwosc rozmrazania miesa i produktow miesnych metoda tempering

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
35
Numer
01
Strony
42-44
Opis fizyczny
s.42-44
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cb0fdfd1-1db0-4bad-9778-4a52b8ee8019
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.