PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 43 | 01 | 39
Tytuł artykułu

Jakosc wody w produkcji slodu

Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
W artykule przedstawiono funkcje wody w procesie produkcji słodu oraz podano jej cechy (takie jak odczyn, zawartość składników chemicznych, czystość mikrobiologiczna) konieczne do uzyskania określonych efektów w poszczególnych etapach produkcji słodu.
EN
Water functions in malting were presented in this article and water characteristic (like reaction, content of chemical compounds, microbiological purity) necessary to obtain definite effects in particular stages of malt production.
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
43
Numer
01
Strony
39
Opis fizyczny
s.39
Twórcy
autor
  • Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, 02-532 Warszawa, ul.Rakowiecka 36
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ca02db1a-5d2e-43c4-9aac-848c31b843f9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.