PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 42 | 3 | 324-328
Tytuł artykułu

Wykorzystanie inuliny jako dodatku funkcjonalnego w technologii produkcji potraw

Warianty tytułu
EN
Inulin as functional additive in food production
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
42
Numer
3
Strony
324-328
Opis fizyczny
s.324-328,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9e7e7d84-d9ba-4dc7-a035-fe5db3ef808b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.