PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Food
2006
|
3
|
Tytuł artykułu
Traditional Polish cuisine. Fruit and vegetable dishes and preserves
Autorzy
Woicka-Bekas E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
plum jam
dried mushroom
Poland
bigos dish
Polish cuisine
vegetable
fruit
regional dish
traditional cuisine
cuisine
human nutrition
Polish dish
soup
apple
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2006
Numer
3
Opis fizyczny
p.53-55,fig.
Twórcy
autor
Woicka-Bekas E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7431a8f5-626a-42f6-ae63-17a56e4e83d5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.