Nowa wersja platformy jest już dostępna.
Przejdź na https://bibliotekanauki.pl

PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 53 | 07 | 2-4
Tytuł artykułu

Analiza aktywnosci wody wybranych surowcow oraz produktow piekarskich i ciastkarskich

Wydawca
-
Rocznik
Tom
53
Numer
07
Strony
2-4
Opis fizyczny
s.2-4,tab.
Twórcy
  • Centralne Laboratorium Chlodnictwa, Lodz
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4e92fa2f-73b1-481e-9b88-458bae3235e7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.