Nowa wersja platformy jest już dostępna.
Przejdź na https://bibliotekanauki.pl

PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 36 |
Tytuł artykułu

Comparison of profile texture analysis results to differentiation products made from normal [RFN] and watery [PSE] meat

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
36
Opis fizyczny
p.127-134,fig.
Twórcy
autor
  • Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4e09f400-57e1-4917-9adf-56a2b41b769a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.