Nowa wersja platformy jest już dostępna.
Przejdź na https://bibliotekanauki.pl

PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 49 | 09 | 82-84
Tytuł artykułu

Najwazniejsze cechy proszku kakaowego dla piekarstwa i cukiernictwa

Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
49
Numer
09
Strony
82-84
Opis fizyczny
s.82-84,rys.,tab.,fot.
Twórcy
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-488e520b-f65a-4616-96ad-9b5452cb006c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.