PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 07 | 1 | 73-82
Tytuł artykułu

Evaluation of barothermally processed casein as a component of trout starters. I.Optimisation of the composition and production of experimental feeds

Warianty tytułu
PL
Przydatnosc modyfikowanej barotermicznie kazeiny w mieszankach paszowych dla narybku pstraga teczowego [Oncorhynchus mykiss].I.Optymalizacja skladu i sposob wytwarzania pasz narybkowych dla pstraga teczowego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
07
Numer
1
Strony
73-82
Opis fizyczny
s.73-82, tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Akademia Rolnicza, Wojska Polskiego 71c, 60-625 Poznan
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3b51c68f-6567-4f97-ab30-82998bf51f9e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.