PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 49 | 08-09 | 72
Tytuł artykułu

Kompostowalne opakowania owocow i warzyw

Autorzy
Wydawca
-
Rocznik
Tom
49
Numer
Strony
72
Opis fizyczny
s.72,74,fot.,tab.
Twórcy
autor
  • Centralny Osrodek Badawczo-Rozwojowy Opakowan, Warszawa
Bibliografia
  • [1] Directive 94/62/ EC of 20 December 1994 on packaging and packaging waste.
  • [2] Żakowska H.: 2003. Opakowania biodegradowalne. COBRO, Warszawa (ISBN 83-916352-4-4).
  • [3] Kaeb H.: 2003. Biodegradable polymers. IBAW.
  • [4] Żakowska H.: 2005. Recykling odpadów opakowaniowych. COBRO, Warszawa (ISDN 83-919737-2-7).
  • [5] Schroeter J.: 1998. Creating the framework for widespread use of biodegradable polymers (standardization, labelling, legislation, biowaste management). IBAW.
  • [6] EN 13432:2000 Packaging (Requirements for packaging recoverable through composting and biodegradation ( Test scheme and evaluation criteria for the final acceptance of packaging (PN-EN 13432:2002 Opakowania - Wymagania dotyczące opakowań przydatnych do odzysku przez kompostowanie i biodegradację. Program badań i kryteria oceny do ostatecznej akceptacji opakowań).
  • [7] 2001/524/EC: Commission Decision of 28 June 2001 relating to the publication of references for standards EN 13428:2000, EN 13429:2000, EN 13430:2000, EN 13431:2000 and EN 13432:2000 in the Official Journal of the European Communities in connection with Directive 94/62/EC on packaging and packaging waste.
  • [8] Jacques G.: 2003. Examining the challenger of environmental product certification in global market: combining credibility, visibility and efficiency. Biodegradable Plastics Conference. Frankfurt, 3-4 December.
  • [9] Reske J.: 2003. Clarifying the recent changes to the European compostable labelling system, Biodegradable Plastics Conference. Frankfurt, 3-4 December.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2cac6e4e-2494-4eaa-862e-124d573f0860
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.