PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 62 | 08 | 893-896
Tytuł artykułu

Chemical and microbiological quality of fermented sausages made from camel meat

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
62
Numer
08
Strony
893-896
Opis fizyczny
p.893-896,ref.
Twórcy
autor
  • Adnan Menderez University, Bati Kampusu, Isikli, 09016 Aydin, Turkey
autor
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2b4c88e1-5191-40fd-a7a6-33101af9567e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.