PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 42 | 3 | 932-936
Tytuł artykułu

Wplyw suszonego oregano na peroksydacje lipidow wybranych olejow jadalnych

Warianty tytułu
EN
The effect of dried oregano on lipids peroxidation of selected edible oils
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
42
Numer
3
Strony
932-936
Opis fizyczny
s.932-936,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Slaski Uniwersytet Medyczny, ul.Jednosci 8, 41-200 Sosnowiec
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2af587cf-a9e7-4b0b-b879-67e5c78f53c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.