PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 59 | 08 | 64-66
Tytuł artykułu

Wymagania mikrobiologiczne dla zywnosci

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Omówiono charakterystykę i podstawowe definicje nowego projektu Rozporządzenia Komisji Europejskiej dotyczącego wymagań mikrobiologicznych dla środków spożywczych. Przedstawiono kryteria mikrobiologiczne dotyczące bezpieczeństwa żywności i omówiono kryteria higieny produkcji.
EN
The article presents the characteristics and the important definitions of the new draft of Commission Regulation on microbiological criteria for foodstuffs. The criteria: „food safety criterion" - applicable to products placed on the market and „process hygiene criterion" - a criterion indicating the acceptable functioning of the production process are presented.
Wydawca
-
Rocznik
Tom
59
Numer
08
Strony
64-66
Opis fizyczny
s.64-66,68,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Panstwowy Zaklad Higieny, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2aa9b574-7fdc-4596-b59f-f902ce43828c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.