PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 14 | 4 | 99-108
Tytuł artykułu

Stan mikrobiologiczny wybranych przypraw i przezywalnosc w nich drobnoustrojow

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Microbiological status of selected seasonings and the survival of microorganisms in them
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
14
Numer
4
Strony
99-108
Opis fizyczny
s.99-108,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Szkola Wyzsza Psychologii Spolecznej, ul.Chodakowska 19/31, 03-815 Warszawa
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-2947478b-6f33-419e-b561-9e273fe3fa92
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.