Nowa wersja platformy jest już dostępna.
Przejdź na https://bibliotekanauki.pl

PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 44 | 2 | 93-103
Tytuł artykułu

Opracowywanie nowych przetworow miesnych z uwzglednieniem poprawy ich zdrowotnosci

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Elaboration of new meat products including healthy aspects
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
44
Numer
2
Strony
93-103
Opis fizyczny
s.93-103,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0b350eb0-5b9e-4bb2-b5db-1a1282eef90f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.