Nowa wersja platformy jest już dostępna.
Przejdź na https://bibliotekanauki.pl

PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 55 |
Tytuł artykułu

Physicochemical properties determining the cooking time of pea [Pisum sativum L.] seeds

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
55
Opis fizyczny
p.19-30,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • University of Technology and Life Sciences, Bydgoszcz, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-08be6f6b-2fbd-48a2-b1f0-6cf3581a4ed3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.