Nowa wersja platformy jest już dostępna.
Przejdź na https://bibliotekanauki.pl

PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 50 | 01 | 21-22
Tytuł artykułu

Podstawowe wiadomosci o tworzeniu ciasta i suszeniu makaronu. Czesc 1. Wplyw skladnikow chemicznych maki i semoliny na cechy ciasta makaronowego

Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
50
Numer
01
Strony
21-22
Opis fizyczny
s.21-22
Twórcy
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-01ce1708-cde5-4351-a427-6f0e47c50ebc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.