PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 66 | 2 |
Tytuł artykułu

Goji berry (Lycium barbarum): composition and health effects – a review

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Goji berries contain many nutrients and bioactive compounds which allowed to classify them as superfruits. A short description of the fruits is presented together with cultivation requirements. The chemical composition of the berries and their health-promoting properties are described later in this literature review. Based on the available data, their potentially benefi cial application in dietary prevention of diseases of affluence, such as diabetes, cardiovascular diseases and cancer, is elaborated. We also refer to the safety of Goji consumption in the context of ingredients potentially harmful for human health, allergic reactions and the interactions with other substances.
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
66
Numer
2
Opis fizyczny
p.67–75,fig.,ref.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-abc3df87-8d82-4c64-b490-16274533293f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.