PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 22 | 4 |
Tytuł artykułu

The effects of dietary whey protein concentrate level on performance, selected intestinal tract and blood parameters, and thiobarbituric acid reactive substances in the liver and breast meat of broiler chickens

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
22
Numer
4
Opis fizyczny
p.342-353,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Animal Nutrition and Feed Science, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice, Poland
autor
  • Department of Animal Nutrition and Feed Science, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice, Poland
  • Department of Animal Nutrition and Feed Science, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice, Poland
autor
  • Department of Animal Nutrition and Feed Management, Poznan University of Life Sciences, Wolynska 33, 60-637 Poznan, Poland
autor
  • Department of Animal Nutrition and Feed Science, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-882acbcb-4d46-46dc-90a3-8a78a30b7257
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.