PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 436 |
Tytuł artykułu

Badania nad określeniem wpływu zastąpienia zwierzęcego surowca tłuszczowego olejami roślinnymi oraz dodatku preparatów błonnikowych na jakość hamburgerów z mięsa kurcząt

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Studies to determine the effect of replacing animal fatty raw material with vegetable oils and the addition of fibre preparations on the quality of chicken burgers
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
436
Opis fizyczny
s.1-160,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-88134024-ee38-4837-9895-e00bf5c989e2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.