PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 36 | 11 |
Tytuł artykułu

Putrescine enhances chilling tolerance of tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) through modulating antioxidant systems

Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
36
Numer
11
Opis fizyczny
p.3013-3027,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Key Laboratory of Protected Horticulture of Education Ministry and Liaoning Province, College of Horticulture, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, Liaoning, People’s Republic of China
autor
  • Key Laboratory of Protected Horticulture of Education Ministry and Liaoning Province, College of Horticulture, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, Liaoning, People’s Republic of China
autor
  • Key Laboratory of Protected Horticulture of Education Ministry and Liaoning Province, College of Horticulture, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, Liaoning, People’s Republic of China
  • College of Horticulture, Shenyang Agricultural University, Shenyang, 110866, Liaoning, People’s Republic of China
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-880df01c-f4e4-45d6-bb62-74dfaa630d2d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.