PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 3 |
Tytuł artykułu

Systemowe i holistyczne aspekty integrowania wiedzy dla potrzeb nauczania inżynierii procesowqej przetwórstwa spożywczego

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Systemic and holistic aspects of integrating knowledge for teaching of food processing engineering
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
3
Opis fizyczny
s.11-14,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-45c89ace-cdb5-4acd-8c3e-55ee265850e3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.