PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 23 | 3-4 |
Tytuł artykułu

Charakterystyka zarodników pszenicy jako surowca wykorzystywanego w żywieniu człowieka. Cz.III. Zawartość witamin grupy B oraz tokoferoli

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Characterization of wheat germs as a raw material utilized in human nutrition. Part III. Vitamins B complex and tocopherole content
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
23
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.87-90,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Krakowie, ul.Podchorążych 1, 30-084 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-45aa2962-c38e-48fd-a5b8-d114d763c903
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.