Czasopismo
Tytuł artykułu
Autorzy
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Warianty tytułu
Comparing sorption properties of grains of selected quinoa varieties (Chenopodium quinoa Willd.)
Języki publikacji
Abstrakty
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.71-88,rys.,tab.bibliogr.
Twórcy
autor
- Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością, Wydzial Przedsiębiorczości i Towaroznawstwa, Uniwersytet Morski w Gdyni, ul.Morska 81-87, 81-225 Gdynia
autor
- Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością, Wydzial Przedsiębiorczości i Towaroznawstwa, Uniwersytet Morski w Gdyni, ul.Morska 81-87, 81-225 Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4548e818-87a3-4d32-ac96-743e8ae7e8cb