PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 36 | 06 |
Tytuł artykułu

Changes in the composition of phenolic compounds and antioxidant properties of grapevine roots and leaves (Vitis vinifera L.) under continuous of long-term drought stress

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
36
Numer
06
Opis fizyczny
p.1491-1499,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Biology and Biotechnology, University of Warmia and Mazury in Olsztyn. M. Oczapowskiego St. 1 A, 10-957 Olsztyn-Kortowo, Poland
autor
  • Division of Food Science, Institute of Animal Reproduction and Food Research of the Polish Academy of Sciences, Tuwima Street 10, 10-748 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Biology and Biotechnology, University of Warmia and Mazury in Olsztyn. M. Oczapowskiego St. 1 A, 10-957 Olsztyn-Kortowo, Poland
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4477e119-1047-4422-befe-157095d7df37
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.