PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 23 | 3 |
Tytuł artykułu

Physicochemical, mechanical and sensory properties of long-ripened Polish and Italian cheeses and their content of selected minerals

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
23
Numer
3
Opis fizyczny
p.985-998,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Commodity Science and Processing of Raw Animal Materials, University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
  • Department of Commodity Science and Processing of Raw Animal Materials, University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
  • Department of Commodity Science and Processing of Raw Animal Materials, University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
  • Institute of Animal Breeding and Biodiversity Conservation, University of Life Sciences in Lublin,Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4353194b-413c-4710-a845-82c26f248fb3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.