PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 2(9) |
Tytuł artykułu

Wpływ różnych czynników na tempearturę farszu i czas w procesie kutrowania

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Influence of various factors on temperature of meat batter and time in the process of cutting
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.33-41,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zaklad Inżynierii i Projektowania Procesów Produkcyjnych, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-42770d38-2dc6-46e0-ae73-ae8c71c305fe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.