PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1963 | 14 | 3 |
Tytuł artykułu

Badania nad składem aminokwasowym i uzupełnianiem się białek produktów spożywczych z zastosowaniem ilościowej chromatografii bibułowej. Cz. III. Wyniki badań hydrolizatów produktów spożywczych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Issledovanija nad aminokislotnym sostavom i dopolneniem belka pishhevykh produktov, primenjaja kolichestvennuju bumazhnuju khromatografiju. Chast III. Rezul'taty issledovanijj gidrolizatov pishhevykh produktov
EN
Studies on amino acid composition and protein supplementation in foods with use of quantitative paper chromatography. Part III. Results of studies on protein hydrolyzates
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
14
Numer
3
Opis fizyczny
s.249-258,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-40d5afa8-e956-4727-b736-0c3fa5567379
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.