PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 1 |
Tytuł artykułu

Influence of conditions of frying fats on their autoxidation dynamics

Warianty tytułu
PL
Wpływa warunków ogrzewania tłuszczów smażalniczych na ich dynamikę autookdydacji
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
1
Opis fizyczny
p.44-56,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Chemistry, Facultyof Commodity Science and Product Management, Cracow University of Economics, Cracow, Poland
autor
  • Department of Chemistry, Facultyof Commodity Science and Product Management, Cracow University of Economics, Cracow, Poland
autor
  • Department of Chemistry, Facultyof Commodity Science and Product Management, Cracow University of Economics, Cracow, Poland
autor
  • Department of Chemistry, Facultyof Commodity Science and Product Management, Cracow University of Economics, Cracow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3fda073b-78d8-4cae-95fd-62eeeeb530c0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.