PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 67 | 4 |
Tytuł artykułu

Effects of γ-irradiation of wild thyme (Thymus serpyllum L.) on the phenolic compounds profile of Its ethanolic extract

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
67
Numer
4
Opis fizyczny
p.309-315,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Chemical and Physical Properties of Food, Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, 10–748 Olsztyn, Poland
  • Lipid Chemistry Department, Institute of Organic Chemistry with Centre of Phytochemistry, Bulgarian Academy of Sciences, Acad. G. Bonchev, Build. 9, Sofi a 1113, Bulgaria
  • Lipid Chemistry Department, Institute of Organic Chemistry with Centre of Phytochemistry, Bulgarian Academy of Sciences, Acad. G. Bonchev, Build. 9, Sofi a 1113, Bulgaria
autor
  • Standard Dosimetry Laboratory, Ministry of Health, National Centre of Radiobiology and Radiation Protection, Georgi Sofi iski Str. 3, Sofi a 1606, Bulgaria
autor
  • Standard Dosimetry Laboratory, Ministry of Health, National Centre of Radiobiology and Radiation Protection, Georgi Sofi iski Str. 3, Sofi a 1606, Bulgaria
autor
  • Department of Chemical and Physical Properties of Food, Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, 10–748 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3eb8abf7-2f8a-49b4-86e4-902aa2d1cf14
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.