PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 01 |
Tytuł artykułu

Współczesne techniki przetwarzania serwatki - przegląd literaturowy

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Numer
01
Opis fizyczny
s.35-37,tab.,wykr.
Twórcy
autor
  • Katedra Inżynierii i Aparatury Procesowej, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3df47c87-df44-421a-8c9e-a9bee06d353b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.