PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 01-02 |
Tytuł artykułu

od sacharydów do skrobii

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.26,28,30-31,fot.
Twórcy
autor
  • Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, Poznań
autor
  • Katedra Procesów i Urządzania Przemysłu Spożywczego, Wydział Mechaniczny, Politechnika koszalińska, Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3dd08d6b-63e2-4982-91d7-65a1379c7b29
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.