PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 35 | 01 |
Tytuł artykułu

Wpływ zróżnicowanej obróbki cieplnej i czasu przechowywania mrożonej fasolki szparagowej na retencję wybranych składników chemicznych

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
35
Numer
01
Opis fizyczny
s.19-20, tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Chemii Ogólnej, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
autor
  • Katedra Chemii Ogólnej, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
autor
  • Katedra Chemii Ogólnej, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3d8bed95-aeca-4d18-8b25-94898d76dc03
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.