PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 2 |
Tytuł artykułu

Stabilność sensoryczna napojów. Metodyka określania ich trwałości

Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
2
Opis fizyczny
s.13-14,rys.,fot.
Twórcy
autor
  • Dohler Polska sp. z o.o. Kozietuły Nowe
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3d806bac-36c5-4dd3-85c1-ef67b7a3d1af
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.